Veterinerlerin Randevu Sorununu Çözen Girişim: Vet Randevu

Vet Randevu

Veterinerlerin Randevu Sorununu Çözen Girişim: Vet Randevu

Veterinerlerin Randevu Sorununu Çözen Girişim: Vet Randevu

Veterinerlerin Randevu Sorununu Çözen Girişim: Vet Randevu. Veteriner hekimler gün içinde oldukça yoğun çalışmakta. Artık birçok veteriner hekim randevusuz hasta kabul etmiyor. Veteriner hekim odaları da hastaların randevu ile kabul edilmesini böylece daha kaliteli ve nitelikli zaman ayrılacağını savunmakta. Aynı zamanda veterinerlerin sosyal yaşantılarını kısıtlayan uzun çalışma saatlerinin de rahatlayacığı vurgulanmakta.

Özellikle hastanın sağlıklı değerlendirilmesi, konsültasyon ve doğru teşhis için veterinerlere imkan sağlayan veteriner randevu sistemi veteriner hekimliğin çatkapı ve her istenilen zaman hizmet alınabilecek bir hekimlik olduğu algısından kurtarılmasına yardımcı olacaktır. Şuan hala veteriner telefon aracılığı ile randevu almaya devam ediyor ancak dijitalleşen çağımızda internetin nimetleri de azımsanmayacak kadar fazla.

VetRandevu Profil Sayfası

Telefonla randevu almak için müsait olmayan veteriner hekimlerin imdadına Vet Randevu yetişiyor. Vet Randevu 2016 yılında kurulmuş bir internet girişimi. Hastaların kolay ve hızlı şekilde istedikleri veteriner hekimden online randevu almasını sağlıyor. Akıllı telefonlardan ya da bilgisayar üzerinden veteriner hekimlerden randevu alan hastalar veteriner hekimler randevuları onayladıklarında belirlenen gün ve saatte kliniğe giderek işlemlerini kolaylıkla sıra beklemeden gerçekleştirebiliyorlar.

Veteriner hekimler vetrandevu.com üzerindeki profilleri sayesinde müsait oldukları gün ve saatleri hastalarının görebilecekleri şekilde sunuyorlar. Bir hasta kendisinden randevu aldığından sistem veteriner hekimi bilgilendiriyor. Veteriner hekim hasta ile iletişime geçebiliyor ve uygunsa randevuyu onaylıyor. Randevu onayı hastaya bildiriliyor. Böylece telefon konuşmasıyla zaman kaybı yaşanmıyor veteriner hekimle çok hızlı şekilde online randevu alabiliyorlar.

VetRandevu

İnternetteki İtibarınızı Koruyun Hastalarla İletişime Geçin

Vet Randevu ile veteriner hekimler internetteki itibarlarını da korumaya alıyorlar. İnternetteki görünürlüğünüze katkıda bulunurken aynı zamanda makale ve video yayınlayabileceğiniz profillere sahip oluyorsunuz. Kliniğinizin açık adresini, çalışma saatlerini ve telefon numarasını paylaşabiliyorsunuz. Veteriner profillerinde ise uzmanlık alanlarınızı belirterek hastalara yardımcı olabiliyorsunuz.

Hastalar sormak istedikleri soruları veterinere soru sor kısmından size yönlendiriyorlar. Kliniğinizle ilgili yaşamış oldukları deneyimleri yorum olarak gönderiyorlar. Veterinerler soru ve yorumlara cevap vererek hastalarla etkileşim halinde oluyor ve internetteki itibarlarını yönetme fırsatı yakalıyorlar.

İnternet siteniz yoksa buradaki profillerle hiç ihtiyacınız kalmayacak. Ancak klinik olarak bir internet sitesi sahibiyseniz hiç üzülmeyin internet sayfanız olsa da Vet Randevu üzerinden profilinizi oluşturmaya başlabilirsiniz.

Veteriner Hasta Takip Programı için Kolay Kullanım

Veteriner hekimlerin en çok ihtiyaç duyduğu kısım hasta takibi ve aşıların hatırlatmalarını gününde ve zamanında yapabilmek. Randevuların hastalara doğru şekilde hatırlatılması evcil hayvanların sağlığını korumak adına oldukça önemli. İşte burada devreye veteriner takip programı özelliklerine sahip Vet Randevu geliyor. Hasta kayıtlarını ve aşı takvimlerini kolayca hazırlayabileceğiniz program internet bulut teknolojisiyle çalıştığından verilerinizin kaybolma sorunu da ortadan kalkıyor. İster klinikten ister evden ister cep telefonunuzdan ya da tabletten veteriner hasta takip programına erişim sağlayabiliyorsunuz. Hastaların borç durumlarını ve kliniğinizde bulunan ürünlerin stok takiplerini de Vet Randevu programı aracılığı ile takip edebiliyorsunuz.

Program internet üzerinden çalıştığı için oldukça güvenli, verilerinizin kaybolma ya da çalınma gibi durumu bulunmuyor. Bilgisayarınız bozulsa dahi verilerinize her zaman istediğiniz yerden ulaşabiliyorsunuz. Hastalara aşı ve randevuları SMS aracılığı ile zamanında hatırlattığınız için gelir kaybı yaşamıyor, cironuzun artmasını da sağlıyorsunuz.

Exit mobile version