BSAVA Kılavuzu Tavşan Cerrahisi, Diş Hekimliği ve Görüntüleme

Tavşan Cerrahisi, Diş Hekimliği ve Görüntüleme BSAVA Kılavuzu

BSAVA Kılavuzu Tavşan Cerrahisi, Diş Hekimliği ve Görüntüleme

BSAVA Kılavuzu Tavşan Cerrahisi, Diş Hekimliği ve Görüntüleme

BSAVA Kılavuzu Tavşan Cerrahisi, Diş Hekimliği ve Görüntüleme. Tavşanlar küçük hayvan pratiğindeki yükün önemli bir kısmını oluşturur ve tavşan hekimliği ve cerrahisi bilgisi son on yılda hızla artmıştır, öyle ki bir BSAVA El Kitabı artık bu önemli hayvana adalet yapmak için yeterli değildir. Tavşan Cerrahisi, Diş Hekimliği ve Görüntüleme Merkezi’nin tamamen yeni BSAVA El Kitabı, tavşanlarda çok yaygın olan büyük cerrahi ve diş hekimliği koşullarına odaklanırken, kız kardeşi (BSAVA Tavşan El Kitabı) ortak tıbbi şartlara yoğunlaşmaktadır.

Cerrahi başarıyı en üst düzeye çıkarmak için, farklı durumlar / risk seviyeleri, kimyasal ağrı rahatlama ve aynı zamanda hastaneye yatış ve postoperatif bakım için farklı rejimler hakkında pratik tavsiyeler de dahil olmak üzere ilk olarak anestezi ve analjezi tartışılmaktadır. Sadece radyografik teknikleri ve yorumlarını değil, aynı zamanda ultrasonografi, endoskopi, CT ve MRI’yı da kapsayan bir görüntüleme bölümü. El kitabının üçüncü kısmı cerrahi tekniklere ayrılmıştır. Tavşan cerrahisinin genel prensipleri, spesifik cerrahi teknikler ve prosedürlerin yanı sıra, her organ sisteminde kullanılan daha özel tekniklere, kısırlaştırma gibi temel tekniklerden tartışılmaktadır. Son bölüm, tam diş muayenesi ve değerlendirmesi için gerekli olan teknikler de dahil olmak üzere diş hastalıkları ve apselasyona ayrılmıştır. Yanak dişi aşırı büyümesi ve diş apsesi için mevcut olan tedavi tekniklerinin kapsamı vurgulanır ve okuyucu, her durumda kullanılacak doğru yönteme göre kendi sonuçlarını çıkarmaya teşvik edilir.

Okuyucunun uluslararası yazarların uzmanlığından yararlanmasını sağlamak için cerrahi ve diş hekimliği prosedürleri için adım adım Operatif Teknikler sunulmuştur.

BSAVA Kılavuzu Tavşan Cerrahisi, Diş Hekimliği ve Görüntüleme Yazarları

by Frances Harcourt-Brown, John Chitty
January 2014 (Reprinted 2016)

Dosya Türü: PDF
Dosya Boyutu: 34.4 MB
Dosya Şifresi: vetrehberi.com
İndirme Linki: Hemen İndir

Exit mobile version