Yeni Başlayanlar İçin Yavru Kediler

Yeni Başlayanlar İçin Yavru Kediler

Yeni Başlayanlar İçin Yavru Kediler, yüksek enerjili ve yüksek bakım gerektiren dört ayaklı bir arkadaşınızı evinize almaya karar verirseniz neler bekleyebileceğinizi anlama kaynağınızdır. Sadece bir kediyi yaşam tarzınıza sığdırmaya hazır olup olmadığınızı değil, aynı zamanda nasıl devam edeceğinizi de anlayacaksınız.

Yavru kediler, sevimlilik faktörleri sevimli ile karşı konulamaz arasında bir yerde olan enerjik, meraklı yaratıkların cazibesine kim karşı koyabilir? Ancak ülke çapındaki hayvan barınaklarının da kanıtlayabileceği gibi, bu büyüleyici tüy yumakları hızla olgunlaşarak sağlıklı ve mutlu yaşamlar için kendi gereksinimleri olan tam yetişkin kedilere dönüşür.

Yavru kedi bakımı hakkında çok sayıda kitap var. Birçoğunun aksine anlamak için bir veterinerlik derecesi gerektirenler Yeni Başlayanlar İçin Yavru Kediler kitabı her şeyi sade, günlük İngilizce ile açıklıyor. Ve konunun kendisi gibi, bu kullanışlı referans da eğlence dolu. Eğlenceli, bilgilendirici bir dille, arkadaş canlısı rehber size gerçek anlaşmayı sunar.

Harika ve bazen kaotik bir dünya olan yavru kedi sahibi olma yolunda dev bir adım atmadan önce, mükemmel evcil hayvanınız kadar sürekli bir arkadaş olacak bir kaynaktaki uzman tavsiyelerine göz atın.

Yeni Başlayanlar İçin Yavru Kediler Yazarı

by Dusty Rainbolt
July 2019

Kittens For Dummies

Dosya Türü:  PDF
Dosya Boyutu:  11.6 MB
Dosya Şifresi: vetrehberi.com
İndirme Linki:  Hemen İndir

Exit mobile version