Veteriner Mikrobiyoloji ve Mikrobiyal Hastalık, 2. Baskı

Veteriner Mikrobiyoloji ve Mikrobiyal Hastalık, 2. Baskı

Veteriner Mikrobiyoloji ve Mikrobiyal Hastalık, 2. Baskı

Veteriner Mikrobiyoloji ve Mikrobiyal Hastalık, 2. Baskı. Mikrobiyoloji, veterinerlik öğrencileri için temel konulardan biridir ve 2002’de ilk yayınından bu yana Veteriner Mikrobiyoloji ve Mikrobiyal Hastalık, veteriner hekimliği öğrencileri için önemli bir metne dönüşmüştür. Tamamen gözden geçirilmiş ve genişletilmiş bu yeni baskı, klinik öncesi ve klinik veterinerlik öğrencileri için konuyu kapsamlı bir şekilde güncellemektedir. Bireysel bölümler bakteriyoloji, mikoloji ve viroloji ile ilgilenir. Uzun yıllara dayanan öğretim tecrübesi olan bir akademik kadro tarafından yazılan kitap, mikroorganizma gruplarının ve neden oldukları hastalıkların özlü tanımlarını sunmaktadır. Mikrobiyal patojenler, her bir mikroorganizmanın daha önemli özellikleri ve hayvan hastalıklarının patogenezindeki rolleri hakkında bilgi veren ayrı bölümlerde tartışılmaktadır. Bu patojenlerin uluslararası ve halk sağlığı önemi kapsamlı bir şekilde gözden geçirilmektedir. Son bölüm ev sahibi ile ilgilidir ve etkilenen vücut sistemine göre düzenlenmiştir.

Tablolar, kutular ve akış diyagramları, kolayca asimile edilmiş bir formatta bilgi sağlar. Bu basım, moleküler diagnostik ve deri, kardiyovasküler sistem, idrar yolu ve kas-iskelet sistemi enfeksiyöz durumlar üzerinde yeni bölümler içermektedir. Bu baskıya birçok yeni renk şeması dahil edilmiştir ve her bölüm güncellendi.

Bu baskının temel özellikleri:

Kitabın aşağıdaki bölümlere göre görüntülenmesi ve indirilmesi için Veteriner Mikrobiyoloji ve Mikrobiyal Hastalıklar, veteriner müfredatının bu temel bileşenini araştıran ve öğreten herkes için vazgeçilmezdi.

Veterinary Microbiology and Microbial Disease, 2nd Edition

Veteriner Mikrobiyoloji ve Mikrobiyal Hastalık, 2. Baskı Yazarları

by P. J. Quinn, B. K. Markey, F. C. Leonard, P. Hartigan, S. Fanning, E. S. FitzPatrick
October 2011

Dosya Türü:  PDF
Dosya Boyutu:  19.8 MB
Dosya Şifresi: vetrehberi.com
İndirme Linki:  Hemen İndir

Exit mobile version