Toksikolojik Patolojinin Temelleri: 3. Sürüm

Fundamentals of Toxicologic Pathology: 3rd Edition

Toksikolojik Patolojinin Temelleri: 3. Sürüm

Toksikolojik Patolojinin Temelleri: 3. Sürüm

Toksikolojik Patolojinin Temelleri, Üçüncü Basım, sistematik toksikolojik patolojinin açık ve öz bir şekilde temel bir görünümünü sunar. Toksikolojik patoloji, fizyoloji, mikrobiyoloji, immünoloji ve moleküler biyoloji gibi patoloji ve ilgili disiplinlere biyokimya, farmakodinamik ve risk değerlendirmesi dahil olmak üzere toksikolojiyi ve disiplinler arası bileşenlerini birleştirir. Bu tamamen gözden geçirilmiş ve güncellenmiş baskı, konuyla ilgili en yeni bilgileri sunar ve ileri öğrenciler, erken dönem kariyer araştırmacıları, toksikolojik patologlar, ilaç bilimcileri, tıbbi patologlar ve klinisyenler ve ilaç ve cihaz geliştirme ile ilgili herkes için önemli bir referanstır.

Kitap, toksikolojik çalışmaların tanısında ve adli toksikolojik patolojisi, çevresel toksikolojik patoloji, deneysel ve endüstriyel toksikolojik patoloji ve patoloji gibi toksikolojik patolojinin uygulanmasını tanımlayan yeni bir bölüm içermektedir. Özel duyular (göz ve kulak) ve diğerlerinin yanı sıra toksisitenin biyokimyasal ve moleküler temeli üzerine yeni bölümler de vardır.

Okurluğu:
Toksikologlar, toksikolojik patologlar, tıp doktorları, veteriner hekimler, yüksek lisans öğrencileri ve düzenleyici işler, farmakoloji, farmakokinetik, hayvan modelleri veya klinik gelişim alanlarında çalışanlar

Toksikolojik Patolojinin Temelleri Yazarları

by Matthew Wallig, Brad Bolon, Wanda Haschek, Colin Rousseaux
October 2017

Dosya Türü:  PDF
Dosya Boyutu:  71.5 MB
Dosya Şifresi: vetrehberi.com
İndirme Linki: Hemen İndir

Exit mobile version