Siyah Veterinerlik Sözlüğü

Siyah Veterinerlik Sözlüğü

Siyah Veterinerlik Sözlüğü

Siyah Veterinerlik Sözlüğü, 80 yılı aşkın süredir en çok satan bir kişi. Hayvan bakımı konusunda profesyonel ya da boş zamanla ilgilenen herkes için temel bir referans aracıdır. Veteriner terimlerinin bir listesinden çok daha fazlası, pratik yaklaşımı, okuyucuların yaygın ve daha az yaygın olan hastalıkların, teşhis ve tedavisinin belirtileri ve semptomları hakkında fikir sahibi olmalarını sağlar.
22 ncü baskı için hayvan bakımında ve hayvancılıkta ve refahta yaşanan sayısız gelişmeyi yansıtan çok sayıda yeni ve güncel bilgiler dahil edilmiştir. Köpek ve kedilerin popüler ırklarıyla ve sağlığını etkileyebilecek kalıtsal koşullarla ilgili konuların geniş kapsamlı bir şekilde kapsanması.
Tıptaki ilerlemeler, ameliyat ve tanı teknikleri; Schmallenberg virüsü gibi yeni tespit edilen hastalıkların tanımları; sığırlarda TB gibi eski belgelerin yeniden doğuşu ve kuş gribi gibi devam eden enzootik enfeksiyonlar bu yeni baskıda yer alıyor.
Köpekler ve kediler için seyahat düzenlemelerinin gevşetilmesinin ardından yem köpükleri gibi ithal edilecek egzotik hastalıkların artan riski yeni girdilere yansır. Birlikte yaşayan veya çiftlik hayvanı olarak muhafaza edilmekte olan birçok yeni tür hakkında yapılan açıklamalar binlerce konu arasında yer almaktadır.
Ilgi kediler veya sığır, at veya hamster, yavru veya Güvercinler olsun, veterinerlik konularının AZ Siyah Veteriner Sözlük kaplıdır.

Siyah Veterinerlik Sözlüğü Yazarları

Edward Boden, Anthony andrews
Mart 2015

Black’s Veterinary Dictionary, 22nd Edition

Dosya Türü:  PDF
Dosya Boyutu:  9.7 MB
Dosya Şifresi: vetrehberi.com
İndirme Linki:  Hemen İndir

Exit mobile version