Sığır Tüberkülozu

Bovine Tuberculosis

Sığır Tüberkülozu

Sığır Tüberkülozu

Sığır Tüberkülozu, çağdaş, güncel ve küresel bir yaklaşımdır ve sığır tüberkülozu ve ona neden olan bakteriye, Mycobacterium bovis’e ilişkin kapsamlı ve kapsamlı bir inceleme sunar. Sığır tüberkülozu, dünya çapında büyükbaş hayvancılık endüstrilerinde büyük bir ekonomik kayıp olmaya devam etmektedir ve bazı ülkelerde önemli bir vahşi yaşam rezervuarının varlığıyla daha da şiddetlenmektedir. Pastörize edilmemiş sütün tüketimi veya enfekte hayvanlarla yakın temas yoluyla insan enfeksiyonuna neden olan büyük bir zoonozdur.

Sistematik bir yaklaşımın ardından, uzman uluslararası yazarlar epidemiyolojiyi ve küresel durumu kapsar; mikrobiyal virülans ve patogenez; patojene konakçı cevapları; ve hastalığın tanı ve kontrolü.

Araştırmacılara ve veteriner hekimlere yönelik bu kitap, patojen ve hastalık hakkında kapsamlı bilgiye ihtiyaç duyanlar için gereklidir ve insan tüberküloz araştırmalarından öğrenilen önemli bilgilerin özetini sunmaktadır. Enfeksiyonu araştıranlara ve hastalığı kontrol etmekle sorumlu olanlara faydalı olacaktır.

Sığır Tüberkülozu Yazarları

tarafından M Chambers, S Gordon, F Olea-Popelka, P Barrow
Nisan 2018

Dosya Türü: PDF
Dosya Boyutu: 3.62 MB
Dosya Şifresi: vetrehberi.com
İndirme Linki: Hemen İndir

Exit mobile version