Rehomed midilli 40. yaşını kutluyor

Her gün bir at 40 yaşında değil, ama geçen hafta Gatewood Ella'nın rehomer Jo'yla birlikte dönüm noktası doğum gününü kutladığının aynısı buydu.

Rehomed midilli 40. yaşını kutluyor

Rehomed midilli 40. yaşını kutluyor

Rehomed midilli 40. yaşını kutluyor. Companion pony Ella, Southampton yakınlarındaki bir grup atla ilgili endişeleri takiben 2008 yılında Dünya At Refahı Glenda Spooner Çiftliği’ne geri döndü. Ella zayıftı, bitlerle kaplıydı ve genellikle geldiğinde kötü durumda.

Dünya At Refahı ‘ndaki bir bahçe amiri olan Sara, Ella’nın geldiği günü hatırlıyor:

“Ella bize geldiğinde çok üzülmüştü. İnce ve ince bitlerin yanı sıra, dişleri gerçekten aşırı büyümüştür ve bu da yemek yemeye çalışırken önemli sorunlara neden olmuştur.

“O zamanlar bile oldukça yaşlıydı, ama birkaç ay sonra iyi bir fiziksel duruma döndüğü ve hayat için gerçek şehvetini göstermeye başlaması şaşırtıcıydı”. 

Rehabilitasyonuna devam etmek için biraz zaman geçirdikten sonra 2010 yılında yeniden seçildi. İlk birkaç yılını yeni evinde geçirdikten sonra, yerel gösterilere giderek, el-üstü emektar sınıflarına katılmaya başladı. Rakip – Ella şimdi alacakaranlık yıllarını bir refakatçi olarak görüyor.

“Hala iki yaşındaki bir havada olduğu gibi kuyruğu ile tarlada gezinme anları var!”

Rehomer Jo bize şunları söylüyor:

“Günümüzde Ella, iki arkadaşıyla birlikte sahada rahatlamaktan mutluluk duyuyor. O çok meraklı ve bahçecilik ve keçi ve tavukları beslemeye ‘yardım’ sever! Bir numarayı kaçırmaz ve bildiğim en şanslı midillidir!

Ne yazık ki, Ella birkaç yıl önce en iyi arkadaşı Flick’i kaybetti ve bu da bir keder ve uyum büyüsüne neden oldu. Neyse ki, diğer tarafa geldi ve iki yeni yoldaşın şirketi ile tekrar eski haline döndü.

“Ella sadece harika ve yaşına hiç bakmıyor ya da davranmıyor. Halen iki yaşındaki bir kadın gibi havada kuyruğu ile tarlada gezinme anları var! Herkesi güldürüyor – Gerçekten onsuz olmazdım ve hayatım boyunca benimle bir evi var. ”


World Horse Welfare

Exit mobile version