Pratik Kedi Davranışı: Kedi Davranışını Anlamak ve Refahı İyileştirmek

Practical Feline Behaviour: Understanding Cat Behaviour and Improving Welfare

Pratik Kedi Davranışı: Kedi Davranışını Anlamak ve Refahı İyileştirmek

Pratik Kedi Davranışı: Kedi Davranışını Anlamak ve Refahı İyileştirmek

Pratik Kedi Davranışı, bir veteriner hemşirenin veya teknisyenin ev kedilerinin davranışını ve refahını anlaması ve ele alması ve müşterilere güvenli ve pratik öneriler sunması için gerekli tüm bilgileri içerir.

Son yıllarda kedilerin davranışlarını anlamada çığır açan gelişmeler oldu ve kedilerin refahını korumak için, özellikle profesyonel bir kapasitede olanların bakımları ile ilgilenenlerin bu gelişmelerden haberdar olmaları gittikçe önem kazanıyor. .

Bu ulaşılabilir ve aşağı-toprak metni, kedilerin davranışları üzerindeki iç ve dış etkileri tanımlar; iletişim, öğrenme, sosyal davranış, davranış ve hastalık arasındaki ilişki ve kedi – insan ilişkisi. Ayrıca, kedilerin refahının korunmasında nasıl korunabileceği ve davranış sorunlarının nasıl ele alınması gerektiği ve nasıl önleneceğine dair pratik öneriler de sunulmaktadır.

Pratik Kedi Davranışı kitabında Trudi Atkinson, bir veteriner hemşiresi ve Sertifikalı Klinik Hayvan Davranışçısı olarak sahip olduğu geniş deneyime, sahiplerine, yetiştiricilere, veteriner hekimlere, sığınak ve çalışanlara ve bakıma dahil olan herkes için hızlı bir referans ve yoğun pratik bir kedi davranış kaynağı sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. arkadaşlarımızın yoldaşları.

Pratik Kedi Davranışı Yazarı

by Trudi Atkinson
July 2018

Dosya Türü: PDF
Dosya Boyutu: 5.34 MB
Dosya Şifresi: vetrehberi.com
İndirme Linki: Hemen İndir

Exit mobile version