MiniVET Rehberi: Tamamlayıcı Hayvan Tıbbı

miniVET guide: Companion Animal Medicine

MiniVET Rehberi: Tamamlayıcı Hayvan Tıbbı

MiniVET Rehberi: Tamamlayıcı Hayvan Tıbbı

MiniVET Rehberi: Tamamlayıcı Hayvan Tıbbı, MiniVet Rehberi, günlük sunumlar yapmak için bilmeniz gerekenleri içeren, küçük ve kolay taşınabilir bir kitapçık. Öğrencilerin son yıllardaki rotasyonları boyunca yardımcı olmaları ve ilk yıllarında klinik uygulamalarıyla yeni veteriner hekimlere yardımcı olacak şekilde tasarlanmıştır.

MiniVet Rehberi, ortak sunum koşulları hakkında basit ve özlü bir biçimde bilgi içerir. Basit bir gastroenterit olgusunu karmaşık bir Addisonian kriziyle çalışmasına kadar, MiniVet Rehberi da ele almıştır.

Akış şemaları bir tanıya doğru sizi yönlendirmeye yardımcı olurken, bireysel bölümler ortak diferansiyeller hakkında daha fazla bilgi sağlar. Ders kitaplarını ve referans sitelerini almayı iddia etmemektedir ya da amaçlamamaktadır, ancak sizi dar bir noktadan uzaklaştırmak ve bir hastayı yönetirken doğru yola gitmek için yeterli bilgiyi içermektedir.

Final sınavları için mükemmel bir çalışma arkadaşıdır, pratik rotasyonlar için harika bir referanstır ve yoğun sabah danışmanları aracılığıyla size yardımcı olacak yedeklemeniz olacaktır. MiniVet Rehberi, veteriner kariyerimizi biraz daha kolay hale getirecek. Bu sadece bir kitap değil, hayat kurtarıcı!

MiniVET Rehberi: Tamamlayıcı Hayvan Tıbbı Yazarı

by Gerardo Poli
October 2016

Dosya Türü:  PDF
Dosya Boyutu:  9.93 MB
Dosya Şifresi: vetrehberi.com
İndirme Linki: Hemen İndir

Exit mobile version