Medikal ve Veteriner Entomolojisi, 3. Baskı

Medical and Veterinary Entomology, 3rd Edition

Medikal ve Veteriner Entomolojisi, 3. Baskı

Medikal ve Veteriner Entomolojisi, 3. Baskı

Medikal ve Veteriner Entomolojisi. Sırasıyla 2002 ve 2009’da yayınlanan Gary R. Mullen ve Lance A. Durden tarafından düzenlenen Tıp ve Veteriner Entomolojisinin birinci ve ikinci baskıları övgüyle övgüyle karşılandı. Sınıf dersleri için ders kitabı olarak yaygın bir şekilde kullanıldı. Bu tamamen gözden geçirilmiş üçüncü baskı, insan ve hayvan sağlığını etkileyen eklem bacaklılarının çeşitliliğine odaklanmaya devam etmekte olup, örümcekler, akrepler, akarlar ve keneler dahil olmak üzere tıbbi ya da veterinerlik alanlarının her türlü taksonomik grup grubuna ve örümceklerin her birine ayrılan ayrı bölümlerle devam etmektedir.

Her bölüm taksonomi, morfoloji, yaşam tarihi ve davranış ve ekoloji ile ilgili bölümleri içerir ve halk sağlığı ve veterinerlik öneme sahip türler üzerine ayrı bölümler içerir. Her biri, haşere türlerinin yönetimi ve eklem bacaklılardan kaynaklanan hastalıkların önlenmesine yönelik yaklaşımlarla sona ermektedir. Üçüncü baskı, özellikle üst seviye lisans ve lisansüstü / lisansüstü programlarını hedef alan, kolej ve üniversite düzeyinde tıbbi ve / veya veteriner entomolojisini öğretmek için kapsamlı bir kaynak sunar.

Öğrenci ders kitabı olarak değerine ek olarak, bu cilt hem çok daha geniş bir kitleye, uzmanlara ve uzman olmayanlara hitap ediyor. Genel olarak biyologlar, entomologlar, zoologlar, parazitologlar, doktorlar, halk sağlığı personeli, veteriner hekimler, vahşi yaşam biyologları, vektör biyologları, askeri entomologlar, genel halk ve bu önemli konuyla ilgili okunabilir. Yetkili bir hesap isteyen diğer kişiler için önemli bir referans sağlar. Öğrenci ders kitabı olarak değerine ek olarak, bu cilt hem çok daha geniş bir kitleye, uzmanlara ve uzman olmayanlara hitap ediyor.

Okuryazarlık

Üst düzey lisans ve lisans / yüksek lisans öğrencileri, bu ders kitabı için Tıbbi Entomoloji, Veteriner Entomolojisi, Tıbbi ve Veteriner Entomolojisi, Halk Sağlığı Entomolojisi, Yaban Hayatı Entomolojisi, Vektör kaynaklı Hastalıklar ve Ortaya Çıkan Hastalıklar dersleriyle birlikte bu derslerin ana izleyicileridir. Bu dersler, Biyoloji, Zooloji, Entomoloji, Parazitoloji ve Halk Sağlığı alanlarında uzmanlaşmış olanlar dahil olmak üzere çeşitli (çoğunlukla Üniversite) bölümlerinde verilmektedir. Tıp ve Veterinerlik Kolejleri öğrencileri, hekimler, veteriner hekimler, genel entomologlar, parazitologlar, epidemiyologlar ve vahşi yaşam biyologlarını uygulayan başka bir hedef kitledir.

Medical and Veterinary Entomology, 3rd Edition

Medikal ve Veteriner Entomolojisi, 3. Baskı Yazarları

Yazan Gary Mullen, Lance Durden
Ekim 2018

Dosya Türü:  PDF
Dosya Boyutu:  25.6 MB
Dosya Şifresi: vetrehberi.com
İndirme Linki:  Hemen İndir

Exit mobile version