Küçük Hayvanlarda Veteriner Cerrahi

Veterinary Surgery Small Animal

Küçük Hayvanlarda Veteriner Cerrahi

Küçük Hayvanlarda Veteriner Cerrahi

Küçük Hayvanlarda Veteriner Cerrahi. Cerrahi işlemlerin detaylı kapsama alanı ile : Veteriner Cerrahi Küçük Hayvan küçük hayvan cerrahisi sanat ve bilim üzerine bir yetkili, iki ciltlik bir referans. Uzman katılımcılar cerrahi prensipleri ve cerrahi biyoloji ve perioperatif bakım, nöroşirurji değişen konular için prosedürler görüşmek ortopedik hep kanıta dayalı araştırma ve tam cerrahi tarafından desteklenen cerrahi ve yumuşak doku cerrahisi, talimatlar . Daha prosedürler karşılaştırılabilir kitaplarında daha fazla ayrıntı ile kaplı, ve patofizyolojisi üzerinde daha büyük bir vurgu onu tanı, tedavi ve genel vaka yönetimi ile ilgilidir nasıl gösterir edilir. COEDITORS Karen Tobias ve Spencer Johnston veteriner cerrahi için kesin başvuru, Ölçeğin ve ECVS kurulu sınavları için paha biçilmez bir hazırlık sağlar yaşadı.

Klinik ve temel bilim bilgilerin Blend ameliyat durumları etrafındaki klinik konularda mümkün olan en iyi anlaşılmasını sağlar.

Belirli prosedürler ayrıntılı olarak kaplıdır ve tam renkli çizimler ve fotoğraflar ile hayata geçirilir.Çok tanınan katkıda ameliyat veya cerrahi durumlarda başvurmak cerrahi uzmanlarının yanı sıra pratik veterinerler için yararlıdır yetkili kapsama sağlamak.

Detaylı kapsama küçük hayvan cerrahisi Amerikan yazılı sınav için mükemmel bir hazırlık sağlar Koleji Veteriner Hekimler ve Avrupa Koleji Veteriner Hekimler.

Kapsamlı kapsama cerrahi biyoloji, cerrahi yöntemler ve perioperatif bakım, beyin cerrahisi ve Cilt I yılında ortopedi içerir; yumuşak doku cerrahisi Cilt II kaplıdır.

Anatomi, fizyoloji ve patofizyolojisi kapsama bölümleri belirli organları üzerinde operatif prosedürler ve hasta yönetimi için kritik bilgiler içerir.

Derinlemesine bölümler anestezi ve ağrı cerrahlar uygulamak için vazgeçilmez kaynak sağlamak.
Küçük hayvanlarda kanserlerin tedavisi ile kaplıdır bölüm cerrahi onkoloji, omurga tümörleri, ve kas-iskelet sistemi neoplasia üzerindeki.

Yayımlanmış için kapsamlı başvurular çalışmalar malzeme için somut dayanaklarını göstermek.
Arkadaşı sitesi rahat erişim için kitaptaki tüm görüntüleri artı PubMed orijinal özetleri bağlantılı başvurular içerir.

Küçük Hayvanlarda Veteriner Cerrahi Yazarları

by Karen M. Tobias, Spencer A. Johnston

Dosya Türü: AZW3
Dosya Boyutu: 67.2 MB
Dosya Şifresi: vetrehberi.com
İndirme Linki: Hemen İndir

Exit mobile version