Köpek Davranışları

Köpek Davranışları, Köpek sahiplerinin yüzde doksanı, evcil hayvanlarını ailenin üyesi olarak görüyor. Ancak çoğu zaman, en iyi niyetimize rağmen, onlara ihtiyaç duydukları rehberliği ve yönlendirmeyi vermeyerek köpeklerimize izin veriyoruz. İstenmeyen davranış, köpeklerin sığınma evlerine ve kurtarma gruplarına bırakılmasının bir numaralı nedenidir.

Köpek Davranışları

Köpekleri etkili bir şekilde eğitmenin anahtarı, öncelikle köpeklerimizin yaptıklarını yaptıklarını anlamaktır. Ve kimse bunu, daha titiz bir şekilde, Veteriner Davranışı Amerikan Koleji diplomatuarlarından daha otantik bir şekilde çözemez; bu çalışmalar, yıllar süren sıkı eğitimin doruk noktası olan, köpeklerin zihinlerine derinlemesine götürüp, nasıl düşündüklerini, nasıl iletişim kurduklarını çözer ve nasıl öğrenirler.
Köpeğinizi Çözerken, bu uzmanlar problem davranışlarını analiz eder, en son çalışmaları çözer ve yaygın yanlış anlamaları ve modası geçmiş teorileri düzeltir. Kitapta yer alanlar:

Köpeğinizi Çözerek, uzmanların uzmanları, köpeklerimiz hakkında düşündüğümüz yola meydan okuyan bir köpek davranış rehberi sunarlar.

Köpek Davranışları Yazarıları

Veteriner Davranışçıları Amerikan Koleji, Debra F. Horwitz, John Ciribassi, Steve Dale
Ocak 2015

Köpek davranışları e-kitabı ingilizcedir. Epub uzantılı olduğu için epub açan bir program pcnizde yüklü olması gerekmektedir.

Decoding Your Dog veterinary ebooks download

 

Dosya Türü:  PDF
Dosya Boyutu:  20.4 MB
Dosya Şifresi: vetrehberi.com
İndirme Linki:  Hemen İndir

Exit mobile version