Kedilerde Tıbbı Temelli Problemler

Kedilerde Tıbbı Temelli Problemler

Kedilerde Tıbbı Temelli Problemler. Kediler şimdi en yaygın evcil hayvanlardan biridir ve diğer evcil hayvanlarda karşılaşılmayan çeşitli hastalıklardan muzdarip olabilir. Probleme Dayalı Feline İlaç, kedilerde karşılaşılabilecek tüm tıbbi koşulları kapsar. Tüm klinik bölümler bir giriş bölümünde, ana işaretler ve olası neden olan faktörleri (her birinin ne kadar yaygın olduğunu göstermek için derecelendirilmiştir) listeleyen aynı bir şablona yazılmıştır. Bunu her klinik durumun tanısı, ayırıcı tanısı (uygun olan yerlerde testler dahil), tedavisi, prognozu ve önlenmesi (uygulanabildiği yerlerde) hakkında daha detaylı bölümler takip eder.

Eşsiz bir probleme dayalı yaklaşım kullanılarak ve kedilerde uyuşturucularla ve probleme dayalı bir tanı koyma konusunda yararlı ek bölümlerle düzenlenmiş olan bu kitap, veterinerlere semptomları değerlendirmek, ayırıcı bir tanıya ulaşmak ve ihtiyaç duydukları tüm bilgileri sunmak için ihtiyaç duydukları tüm bilgileri sağlayacaktır. tüm kedi hastaları için uygun tedavi yöntemini seçin

Eşsiz probleme dayalı yaklaşım, probleme dayalı bir teşhinin nasıl yapılacağını tartışmaktadır.

Kısa, mantıksal format bu kaynağı klinik ortamda hızlı referans için ideal kılar.

Dünya çapında kedilerde karşılaşılabilecek her koşulu kapsar.
Kuzey Amerika, İngiltere, Avrupa ve Avustralya’dan gelen uzmanlardan oluşan güçlü bir uluslararası katılımcı listesine sahiptir.
Kapsamlı bir ilaç formülerliği, kediler için mevcut tüm ilaç tedavilerini listeler.

Kedilerdeki ilaçlar hakkında ayrı bir bölüm, veteriner hekimlerin kedi metabolizmasındaki farklılıklar nedeniyle karşılaşabilecekleri sorunları listeler.

Kedilerde Tıbbı Temelli Problemler

Problem-Based Feline Medicine ebooks english free download

Dosya Türü:  PDF
Dosya Boyutu:  7.3 MB
Dosya Şifresi: vetrehberi.com
İndirme Linki:  Hemen İndir

Exit mobile version