İngiliz Kanatlı Standartları, 7. Baskı

British Poultry Standards, 7th Edition

İngiliz Kanatlı Standartları, 7. Baskı

İngiliz Kanatlı Standartları, 7. Baskı

İngiliz Kanatlı Standartları, Büyük Britanya’daki tüm tanınan Kanatlı Standartlarına resmi referansın tamamen güncellenmiş ve genişletilmiş yeni baskısıdır.

İngiliz Kanatlı Standartları ‘nın yedinci baskısı, tüm Breed Kulüpleri tarafından derlenen ve Büyük Britanya Kümes Hayvanları Kulübünün rehberliğinde yayınlanan tüm standartlaştırılmış ırklar ve kümes hayvanı türleri için yargılama noktaları ile birlikte tam özellikleri içermektedir. Veterinerlik için acemi yetiştirme ve tanımlamada yardımcı olmak için bir kılavuz olarak tasarlanan bu yeni baskı, çağdaş üreme için iyi tanımlanmış bir güncelleme sağlayan, üreme resimleri ve profillerinde çok sayıda değişiklikle birlikte tamamen gözden geçirilmiş ve düzenlenmiştir. yargılamak ve sergilemek.

Büyük Britanya Kümes Hayvanları Kulübünün himayesi altında, bu kitap, her bir ırk için, tüy işaretlemeleri, cins sınıflandırması, kusurlar ve deformiteler gibi kategorileri kapsayan yetkili mükemmellik standartlarını açıklamaktadır.

İngiliz Kanatlı Standartları, 7. Baskı, tüm kümes hayvanları yargıçları, yetiştiricileri, katılımcıları ve koruyucuları ile tarım ve veteriner kolej kütüphaneleri ve koruma uzmanları için vazgeçilmez bir kaynaktır.

İngiliz Kanatlı Standartları Yazarları

by J. Ian H. Allonby, Philippe B. Wilson
September 2018

Dosya Türü:  PDF
Dosya Boyutu:  84.8 MB
Dosya Şifresi: vetrehberi.com
İndirme Linki: Hemen İndir

Exit mobile version