imida

Kedi ve Köpekler İçin Ektoparaziter (İnsektisit)

imida

imida

imida

imida Damlatma Çözeltisi

Kedi ve Köpekler İçin Ektoparaziter (İnsektisit)

Bileşimi: İmida Damlatma Çözeltisi, sarı-beyaz renkli, aromatik kokulu, yağlı görünüşlü bir çözelti olup beher ml’sinde 100 mg İmidacloprid ihtiva eder.

Kullanım Sahası/Endikasyonlar: İmida Damlatma Çözeltisi köpeklerin ve kedilerin pire enfestasyonlarını tek tatbikatta yok eder ve yeni pire enfestasyonlarını en az 4 hafta boyunca önler.

GENEL UYARILAR: Kullanmadan önce ve beklenmeyen bir etki görüldüğünde veteriner hekime danışınız. Kullanmadan önce prospektüsü okuyunuz. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz. Kızgın satıh ve aleve püskürtülmemelidir.

UYGULAYICININ ALMASI GEREKEN ÖNLEMLER VE VETERİNER HEKİMLERE UYARILAR:

Gözlere ve ağza püskürtülmemelidir. Uygulama esnasında eldiven kullanılır. Uygulamadan sonra eller yıkanmalıdır. Uygulama yapılan mekan havalandırılmalıdır. Uygulama esnasında her hangi bir şey yenilmemeli, içilmemeli, sigara içilmemelidir. Uygulama yeri kuruyuncaya kadar hayvan ellenmemeli ve çocukların hayvanla oynamasına izin verilmemelidir. İnsektisitlere ve alkole alerjisi olan hayvan ve insanlar ilaçla temas ettirilmemelidir. Uygulamadan 1 saat önce ve 48 saat sonra hayvanın yıkanması, şampuanlanması veya suyla ıslatılması ilacın etkinliğini ve etki süresini değiştirmez.

MUHAFAZA ŞARTLARI VE RAF ÖMRÜ: Oda hararetinde (25 C), ısı kaynaklarından ve güneşten uzakta muhafaza edilmelidir. Alev alabilir. Ambalajı açıldıktan sonra 3 ay içinde tüketilmelidir. Raf ömrü imal tarihinden itibaren 2 yıldır.

KULLANIM SONU İMHA VE HEDEF OLMAYAN TÜRLER İÇİN UYARILAR: Balıklar ve suda yaşayan diğer canlılar için toksik olduğundan ilaç ve boş ambalajlar havuz, hendek, su kanallarına, göllere atılmamalıdır. Köpeklerin uygulamadan sonra 24 saat süre ile bu tür su kaynaklarına girmeleri engellenmelidir. Tavşanlarda zehirlenmeye sebep olacağından bu türlerde kullanılmamalıdır. Kullandıktan sonra boş ambalajlar usulüne uygun olarak imha edilir.

TİCARİ TAKDİM ŞEKLİ: 0.4 ml, 1 ml, 2.5 ml ve 4 ml mikro tüpler içinde 3, 4, 5 li kartonlar içersinde 30 ml lik damlalık şişeler içersinde.

SATIŞ YERİ VE ŞARTLARI: Veteriner hekim reçetesi ile (VHR) veteriner hekim muayenehanelerinde ve eczanelerde satılır.

PROSPEKTÜSÜN ONAY TARİHİ: 24.02.2014

GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI PAZARLAMA İZİN TARİH VE NO: 11.09.2007 – 18/093

PAZARLAMA İZİN SAHİBİ ADI VE ADRESİ: Biyoteknik Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş. Bayar Cad. Demirkaya İş Merkezi No: 97 Kat: 7 Daire: 15 Kozyatağı – Kadıköy / İSTANBUL Tel: 0216 380 5 380 Faks: 0216 380 69 30

ÜRETİM YERİ ADI VE ADRESİ: Biyoteknik Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş. Mustafa Kemal Paşa Mah. Eski Edirne Cad. No: 1484 Arnavutköy / İSTANBUL

Exit mobile version