Hayvan Davranışı, İkinci Baskı

Hayvan Davranışı, İkinci Baskı

Hayvan Davranışı, İkinci Baskı

Hayvan Davranışı, İkinci Baskı

Hayvan davranışı dünyası hızla değişir ve Hayvan Davranışı’nın bu ikinci baskısında biz bu değişikliğin bir kısmını yansıttık. Genel organizasyonun gerçekliğini koruyoruz. ilk baskı; sınıflarımızda bizim için de işe yarıyor ve meslektaşlarımızdan da duyduğumuz gibi onlar için iyi çalışıyor. Bu organizasyon yapısı boyunca, yeni malzeme ekledik ve bazı materyalleri de sildi, yol boyunca referansları güncelledi. Değiştirdik 40’ı aşkın rakam ve birkaç yeni vaka incelemesi ekledi.

Özellikle, Bölüm 2 (Nörobiyoloji ve Hayvan Davranışçıları için Endokrinoloji) iyice güncellendi. Bölüm 3’te (Davranışsal Genetik), “araç kutusu” yaklaşımı daha doğrusal bir sunuma yol açtı önemli bir yeniden yazı yazdıktan sonra. Davranışsal sendromlar ve ilgili malzemeler artık bulunabilir Bölüm 4’te (Homeostaz ve Zaman Bütçeleri) ve manyetoreptif şu adreste ele alınıyor: Daha ayrıntılı bilgi (Bölüm 2 ve 8). Parazit kaynaklı davranışsal (Bölüm 9) ya da savunmacı (Bölüm 10) olsunlar. Boyunca kitabında, küçük squishy ve gevrek hayvanların karizmatik olarak adlandırılan hareketler kadar ilgi çekici davranışlar sergiliyorlar megafauna.

Hemen hemen her bölümde, değiştirdik ve kapsamımızı ekledik. Öğrenci ilgisini sürekli olarak yakalayan “Hayvan Davranışını Eve Taşıyın” konuları. Kısacası, Amacımız her iyi revizyonun amacıydı-iyileştirme ve güncelleme, en iyisini yapma kitabın unsurlarını ve bunlara eklemeBunu yaparken, öğrencilere temel prensiplere erişilebilir bir yaklaşım sunmaya devam ediyoruz, mekanizmalar ve tartışmalar. Kitap boyunca Tinbergen’in dört soru-nedensellik, hayatta kalma değeri, ontogenezi ve evrim-çerçeveye hayvan davranışını ve çeşitli ve oldukça entegre bir bilimsel alana tutarlılık kazandırmak soruşturma. Aynı soruşturmayı disiplinin kalbinde görüyoruz, bu yüzden nasıl yapacağımızı vurguluyoruz hayvan davranışları ile ilgili hipotezleri test eder ve öğrencileri, Deneysel kanıt.
Bu kitapta tartışmalı konular üzerine duruyor ve puanlarımızı açıkça ifade ettik bilimsel yorumlara bakış açısı.

Hayvancılık yapan öğretim üyelerinden beklemiyoruz. davranış kurslarımızı yorumlarımızın tümünü kabul ettirmek. (Aslında, ikimiz de işin ilerlemesine bağlı olarak bu konuların bazılarıyla ilgili canlı tartışmalar!) Bunun yerine, Anlaşmazlık alanları, öğrencilerin hepsinin değil olduğunu anlamalarına yardımcı olacak pedagojik araçlar olarak görüyoruz bilimsel konular halledilir. Aslında, biz bu belirsiz alanları vurguladık, çünkü ders kitabı mutlak bilginin özü değildir; bugünkü bilimsel araştırmanın bir anıtıdır anlayış. Bu ders kitabını kullanan fakülte ve öğrencileri, eleştirel ifadeler üretmek ve daha fazla hipotez testinin bilgiyi nasıl geliştireceğini sormak ve anlayış.

Her alanın bir geçmişi vardır, ancak hayvan davranışının tarihi özellikle bilgilendirici çünkü bize bilim insanlarının tartışmalara nasıl aykırı davrandıklarını öğrenirler, topluca, nasıl eleştirel düşünebiliriz. Aynı zamanda neden şimdi sadece soru soran olduğumuzu da söyler bu daha önceki işçiler için yasak olabilirdi. Bu nedenle, bu kitaba kısa bir süre önce başlıyoruz o geçmişi gözden geçirin. O halde, evrim, ünlüdür ki, bunlar olmadan biyolojide hiçbir şey mantıklı değil, biz evrimi yenileyerek tarihe uyuyoruz. Bizimkinde Öğretmen olarak yaşadığımızı fark ettik ki, böyle bir canlandırmanın sıklıkla arzu edildiğini fark ettik.

Bu başlangıç ​​bölümünden sonra, yaklaşımımız fizyolojik ve genetik bireysel hayvanların davranışsal kaygıları yoluyla toplumsal davranışın karmaşıklığına (Bölüm 13 ve 14) göre davranış temelleri (Bölüm 2 ve 3). Bölüm 2 ve 3 mekanizmalara yönelik hayvan davranışları kursları ve önerileri için geniş bir zemin hazırlarlar. Mekanizmayı vurgulayan derslerdeki öğrenciler için arka plan. İnşaa ediliyor mekanizmaları ile, davranışsal homeostazı düşünürüz (Bölüm 4). Öğrenme (Bölüm 5) ve Biliş (Bölüm 6) hayvan davranışının yönlerini, sinirsel süreçleri hayvanın kendisinin davranışı.

İletişim anlayışı (Bölüm 7) sadece temel mekanizmaları değil, en az iki katılımcının davranışını da içerir. yarı yolda kitap aracılığıyla yönlendirme ve göç üzerine bir çalışma (Bölüm 8) bir köprü kurar davranışsal ekolojiye mekanizmalar. Davranış ekolojistleri çağdaş kapsama alanı bulacak Davranış ekolojisinin temel unsurlarının fahişelenmesi (Bölüm 9), kendini savunma (Bölüm 10), çiftleşme sistemleri (Bölüm 11), ebeveynlik (Bölüm 12) ve sosyal Davranış (Bölüm 13 ve 14). Bölüm 15, aşağıdaki alanların heyecan verici ve temel alanlarını tanıtır: koruma davranışı.

Animal Behavior, Second Edition veterinary books free download

Dosya Türü:  PDF
Dosya Boyutu:  112 MB
Dosya Şifresi: vetrehberi.com
İndirme Linki:  Hemen İndir

Exit mobile version