Gebelik ve Doğum Yolları, 3. Baskı

Pathways to Pregnancy and Parturition, 3rd Edition

Gebelik ve Doğum Yolları, 3. Baskı

Gebelik ve Doğum Yolları, 3. Baskı

Gebelik ve Doğum Yolları üreme fizyolojisi ders kitabı dünya üzerindeki 140’dan fazla üniversitede kullanılmaktadır. Öğrencilere özel olarak hitap eden ayrıntılı örnek ve tam renkli grafikler sağlar.

Gebelik ve Doğum Yolları, 3. Baskı ‘nın nihai hedefi, insanların üreme fizyolojisinin ilkelerini anlamalarını sağlamaktır. Bu disiplin görsel bir disiplindir ve anatomik yapıların ve fizyolojik süreçlerin görüntüsünü gerektirir. İyi görsel görüntüleme öğrenmeyi kolaylaştırır, daha az zaman alır ve bilgi daha uzun süre korunur. Bu kitabı görsel anlayışa iyi bir yatırım yapmak için her türlü çabayı gösterdik.

Öğrenciler dersleri dinlerken, içeriği okur ve incelerken, bu kitabın zihninizdeki kavramların resimlerini çizmenize yardımcı olacağını umarız. Bu bağlamda, Larry M. Lee’nin (BS, MS, Mühendislik) yaptığı “eğer bir resim çizemiyorsanız, muhtemelen anlamıyorsunuz” yorumunda anlayış peşinde eğitimsel bir mantra görev yapmalıdır , konuya bakılmaksızın.

Gebelik ve Doğum Yolları’nın Üçüncü Basımı genişletilmiş bir çalışma değildir. 2. Yenilenmiş Baskı ile yaklaşık olarak aynı uzunlukta kalır. Bilim ders kitaplarının elzem olmayan detaylarla yoğunlaşması, mantıksal bir bilgi akışı oluşturması ve öğrencilerin ve eğitmenlerin her ikisini de etkileyecek “bilgi dökümanları” haline gelmemesi konusundaki felsefemizi yansıtmaya devam ediyor.

Gebelik ve Doğum Yolları, 3. Baskı Yazarı

PL Senger tarafından
Ocak 2012

Pathways to Pregnancy and Parturition, 3rd Edition veterinary books free download

Dosya Türü: PDF
Dosya Boyutu: 133 MB
Dosya Şifresi: vetrehberi.com
İndirme Linki: Hemen İndir

Exit mobile version