Evde Hazırlanmış Köpek ve Kedi Diyetleri

Evde hazırlanmış Köpek ve Kedi diyetleri

Evde Hazırlanmış Köpek ve Kedi Diyetleri, İkinci Sürüm, sağlıklı köpek ve kedinin beslenmesine bir giriş ve kısmen de olsa diyet yoluyla yönetilebilecek tıbbi bozuklukların kapsamlı bir tartışmasını sağlar. Evde hazırlanabilen takip etmesi kolay tarifler sunan Donald Strombeck’in klasik el kitabının bu yeni baskısı, mevcut araştırmaya dayanarak en son beslenme önerilerini yansıtmak için yeni yazar Patricia A. Schenck tarafından tamamen yeniden yazılmıştır. Yeni bölüm konuları arasında köpek yavrusu ve yavru kedi beslenmesi; hamile veya emzikli köpek veya kedinin beslenmesi; kıdemli evcil hayvanı beslemek; performans köpeklerini beslemek; ve kanserli evcil hayvanlarda diyetin rolü.

Diyetler artık kullanım kolaylığı için bir yemek kitabı tarzında bir arada listelenmiştir ve tarifler her bir köpek veya kedi için ayarlanabilir ve böylece kesin besin değerlerinin hesaplanmasına izin verilir. Besin yoğunluğunun yanı sıra her diyet için protein, yağ, karbonhidrat ve lif için besin içeriği sağlanmıştır. Tamamlayıcı bir web sitesi, her tarif için tam bir besinsel bozulma içeren indirilebilir elektronik tablolara sahiptir.

Hem Veteriner Hekimler hem de Evcil Hayvan Sahipleri İçin Kullanışlı, Evde Hazırlanmış Köpek ve Kedi Diyetleri, İkinci Basım, alanında uzman bir kişi tarafından yazılmış, ev için kullanımı kolay tariflerle köpek ve kedilerin beslenme yönetimine giriş sağlayan benzersiz bir el kitabıdır. hazır diyetler.

Evde Hazırlanmış Köpek ve Kedi Diyetleri Yazarı

by Patricia Schenck
April 2010

Home-Prepared Dog and Cat Diets, 2nd Edition

Dosya Türü:  PDF
Dosya Boyutu:  135 MB
Dosya Şifresi: vetrehberi.com
İndirme Linki:  Hemen İndir

Exit mobile version