Evcil Kuşların Hastalıkları ve Bakımı

Evcil Kuşların Hastalıkları ve Bakımı

Evcil Kuşların Hastalıkları ve Bakımı

Evcil Kuşların Hastalıkları ve Bakımı. Bu kitap, hayvan kuşları, tehditler ve tehditlerin tanı ve tedavisinde yapılan ilerlemeler hakkında temel bilgiler sunmaktadır. Tüm evcil hayvan kuşlarını, tehditkar ve bireysel yönetimlerini kapsayan tek kitaptır. Dünya çapında mevcut olan bir avuç kitap, eskisinden bugüne eski haline gelmiştir ve tek bir kuş ya da hayvan kuşu üzerine yoğunlaşmıştır.

Kitap, kuşların tutulma tarihi, kuşların ortak ırkları, beslenme gereksinimleri, kuşların bulaştırdıkları zoonotik hastalıkların listesi ve önlemleri için rehber niteliğindedir. Hastalık öyküsü, etiyolojisi, etkilenen konukçuları, patogenezi, klinik bulguları, tanı ve tedavisi üzerine özel bir odaklanma ile bulaşıcı, bulaşıcı olmayan klinik ve metabolik hastalıkları ve toksisiteyi ayrıntılı olarak kapsar. Ayrı ayrı bölümlerde, güncellenmiş bilgiler de dahil olmak üzere, ilgili tanı teknikleri, yönetim ve bakım uygulamaları ayrıntıları verilmektedir.

Kitap (kuş) veteriner hekimliği, ilgili alanlarda çalışan bilim insanları / araştırmacı akademisyenler ve kuş tıbbı uygulayıcıları ile bunların temellerini bilmek isteyen tüm ilerici kuş sahipleri için öğrenciler ve öğretmenler için paha biçilmez bir rehber sunmaktadır Bakım ve yönetim.

Başka hiçbir kitapta bulunmayan, evcil hayvan kuşlarının tüm türleri / ırkları hakkında güncel ve kapsamlı bilgi sağlar.
Etiyolojik yapıları ve yaşam döngülerini, kolay anlaşılır çizgi diyagramları / şematik diyagramları kullanarak açıklar
Sadece akademisyenlere değil, aynı zamanda daha iyi bakım ve yönetim sağlamak isteyen ilerici evcil hayvan sahiplerine de hitap eder.
Her bölüm, daha iyi anlayabilmek için çok sayıda renkli fotoğraf, şematik diyagram ve tablodan oluşur.

Evcil Kuşların Hastalıkları ve Bakımı Yazarları

Indranil Samanta, Samiran Bandyopadhyay tarafından
Mart 2017

Pet Bird Diseases and Care veterinary ebooks download

Dosya Türü:  PDF
Dosya Boyutu:  7.4 MB
Dosya Şifresi: vetrehberi.com
İndirme Linki:  Hemen İndir

Exit mobile version