Dünya Veteriner Hekimler Günü 25 Nisan 2020

Dünya Veteriner Hekimler Günü 25 Nisan 2020

Dünya Veteriner Hekimler Günü 25 Nisan 2020

Veteriner Hekimler topluluğu üyelerin Dünya Veteriner Hekimler Günü hayatlarında çok farklı bir anlam içermektedir. Dünya Veteriner Hekimler Günü, her hayvana en iyi yaşamlarını yaşama fırsatı vermek için zorlu bir şekilde çalışan süper kahramanlara adanmış özel bir gündür.

2020 Dünya Veteriner Hekimler Günü Ne Zaman?

Dünya Veteriner Hekimler Günü, Dünya Veteriner Derneği (WVA), Nisan ayının son Cumartesi günü veteriner topluluğunu övmek için Dünya Veteriner Hekimler Günü olarak belirledi. 

WVA, Nisan ayının son Cumartesi günü veteriner topluluğunu övmek için Dünya Veteriner Günü olarak belirledi. 2020’de veteriner hekimler günü 25 Nisan 2020 ‘de kutlanacaktır.

2020 Dünya Veteriner Hekimler Günü Teması

Her yıl Dünya Veteriner Derneği (WVA) ve Dünya Hayvan Sağlığı Örgütü (OIE), veteriner hekimlerin bu konudaki önemli rolünü tanıtmak ve eğitmek için bir konu seçmektedir. Bu yıl ki temanın ana başlığı ise;

“Hayvan ve insan sağlığını iyileştirmek için çevre koruma”

Dünya bize yaşamak için ihtiyacımız olan her şeyi veriyor. Bizim evimiz ve sayısız türün evidir. Bizim sorumluluğumuz çevremize dikkat etmektir. 

2020 teması, veteriner hekimlerin sürdürülebilirliği destekleme ve çevreyi koruma konusundaki katılımını kutluyor. Ayrıca, veteriner hekimlerin çevreye yönelik eylemlerin hayvanları ve insanları nasıl etkileyebileceğine dair farkındalığı arttırmak için yenilikçi fikirler alışverişi yapma ve diğer yaklaşımları öğrenmeleri için bir fırsattır.

Dünya Veteriner Günü Ödülü

Herhangi bir WVA üyesi 2020 Dünya Veteriner Günü Ödülüne başvurma şansına sahiptir. Ödül, çevrenin korunmasına olağanüstü bir katkı sağlayan bir veteriner birliğine tanınmasını sağlar. 

Aşağıda, yılın temasıyla ilgili bilgileri yaymak için önceki yıllardan kazananlar tarafından gerçekleştirilen bazı etkinliklerin bir derlemesi bulunmaktadır : 

2020 Dünya Veteriner Günü Ödülü’ne başvurmak isteyen her üyenin 25 Mayıs 2020’ye kadar çevrenin korunmasını teşvik eden faaliyetlere dair kanıt sunması gerekmektedir. Daha fazla bilgi TIKLAYIN .

Kazanan, yeni projelere fon sağlamak, burslar vermek, ekip üyelerini ödüllendirmek, yeni ekipman sağlamak ve gerekli gördükleri diğer yatırımları yapmak için 2500 ABD Doları ödül alacak. Ayrıca kazananı onurlandırmak için bir tören düzenlenecek ve ülkelerinde veya 2021 WVA Kongresi’nde gerçekleşebilir. 

Dünya Veteriner Hekimler Günü nasıl kutlanır?

Eğer siz Veteriner Hekim iseniz, Dünya Veteriner Hekimler Günü‘nü kutlamanın birçok yolu vardır, bunlar arasında:

Veteriner Hekimler için hediye almalı mısınız?

Dünya Veteriner Hekimler Günü, veteriner hekime katılan herkesin özveriyi kabul etmek için özel bir fırsattır.

Hediyeler her zaman takdir edilir, ancak bu karar tamamen size bağlıdır! Veteriner personeli için teşekkür etmek veya kurabiye pişirmek bile onlar için çok önemli olabilir. 

Bir evcil hayvan sahibiyseniz veya bir veteriner kliniğinde çalışıyorsanız ve veteriner ekibi için bir hediye satın almak istiyorsanız, bütçenize uygun hediyeler ve fiyatlar aradığınızdan emin olun. 

Exit mobile version