BSAVA Pratik Kedi El Kitabı

BSAVA Manual of Feline Practice: A Foundation Manual

BSAVA Pratik Kedi El Kitabı

BSAVA Pratik Kedi El Kitabı

BSAVA Pratik Kedi El Kitabı serisine bu yeni ek, ilk görüşte karşılaşılan ortak kedi problemlerinin yönetimi konusunda kolayca erişilebilir bir pratik tavsiye kaynağı sağlamaya hizmet eder. Kullanım teknikleri, muayene ilkeleri ve kedi dostu bir uygulamanın nasıl sağlanacağı da dahil olmak üzere etkili kedi uygulamasında önemli genel konulara giriş ile başlar. Altın standart önleyici sağlık kuralları bir yaşam tarzı yaklaşımına odaklanan ve antibiyotik kullanımı, analjezi ve anestezi uygulamaları da dahil olmak üzere terapötikler hakkında bir tartışma. El kitabının ana kısmı, öncelikle acil durumların ve daha sonra kedilerde alopesi, polidipsi ve nöbetler gibi diğer ortak sunumların araştırılması ve ilk yönetimine odaklanan problem odaklı bölümlerden oluşur. Son sistem tabanlı bölüm, genel uygulamada yaygın olarak görülen bozuklukların yönetimi hakkında daha ayrıntılı bilgi verir.

Kılavuz, herhangi bir veteriner için yaygın olarak görülen kedi problemleriyle çok yetkin bir şekilde başa çıkmak için yeterli bilgi verir ve gerekirse daha fazla bilgi için nereye gideceğinize dair rehberlik sağlar. Uygun olduğunda, yönlendirmenin ne zaman dikkate alınması gerektiği ve finansal sınırlamaların mevcut olabileceği durumlar için yönergeler de verilir.

Bu kılavuzun benzersiz bir özelliği , pratik teknikler ve tedavileri takip edilmesi kolay adım adım kılavuzlarda sunan, her adımı mümkün olduğunca gösteren net renkli fotoğraflar içeren, boyunca sağlanan birçok ‘hızlı referans kılavuzları (QRGs) ‘dir.

Yazarlar uluslararası paneli dikkatle kedi uygulama farklı alanlarda pratik uzmanlık ve tutku için seçildi. Bu kılavuzda sağlanan pratik ve takip edilmesi kolay tavsiyeler, kedi vakalarını gören tüm yeni mezunlar ve birinci görüş veterinerleri ile dünya çapında veteriner öğrencileri ve veteriner hemşireleri için temel okuma yapar.

BSAVA Pratik Kedi El Kitabı Yazarları

by Andrea Harvey, Séverine Tasker
July 2013 (Reprinted 2015)

Dosya Türü: PDF
Dosya Boyutu: 25.1 MB
Dosya Şifresi: vetrehberi.com
İndirme Linki: Hemen İndir

Exit mobile version