At Enfeksiyon Hastalıkları : Tanı, Patoloji, Yönetim ve Halk Sağlığı

Infectious Diseases of the Horse: Diagnosis, Pathology, Management, and Public Health

At Enfeksiyon Hastalıkları : Tanı, Patoloji, Yönetim ve Halk Sağlığı

At Enfeksiyon Hastalıkları : Tanı, Patoloji, Yönetim ve Halk Sağlığı

At Enfeksiyon Hastalıkları : Tanı, Patoloji, Yönetim ve Halk Sağlığı, bir klinisyen ve bir patolog, atları etkileyen bu enfeksiyöz hastalıkların tam ve dengeli bir şekilde hesaplanması için işbirliği yapmıştır. Kitap, moleküler biyolojideki hızlı gelişmeler de dahil olmak üzere, en son tanı yardımcılarını değerlendirirken, klinik gözlem ve becerilerin yerini almadıklarını vurgulamaktadır.

Mikropların ve parazitlerin neden olduğu atlık bulaşıcı hastalıkların çoğu, bakteriyel, viral, protozoan, mantar, ektoparazitik ve helmintiktir. Daha sonra ayırıcı tanıya ilişkin bir bölüm, klinik karar verme sürecini desteklemek için sağlanmakta, bunu takiben atlar bulaşıcı hastalıkların zoonotik yönleri hakkında güncel bir gözden geçirme ve tanılama öneminin altını çizmek için klinik patolojiye yönelik bir kılavuz sunulmaktadır.

At Enfeksiyon Hastalıkları, çok sayıda klinik ve mikroskobik görüntü tarafından resmedilmiştir ve atlarla çalışan tüm veteriner hekimler, bilim adamları, öğrenciler, teknisyenler ve hemşireler için değerlidir.

At Enfeksiyon Hastalıkları : Tanı, Patoloji, Yönetim ve Halk Sağlığı Yazarları

by JH van der Kolk, EJB Veldhuis Kroeze
June 2013

Dosya Türü:  PDF
Dosya Boyutu:  9.93 MB
Dosya Şifresi: vetrehberi.com
İndirme Linki: Hemen İndir

Exit mobile version