Asya Mandası (Bubalus bubalis): Üretim ve Araştırma

The Buffalo (Bubalus bubalis): Production and Research

Asya Mandası (Bubalus bubalis): Üretim ve Araştırma

Asya Mandası (Bubalus bubalis): Üretim ve Araştırma

Asya Mandası (Bubalus bubalis): Üretim ve Araştırma el kitabı, ortak su bufalosunun (Bubalis bubalis) yetiştirilmesine odaklanmaktadır. Bu kitap, buffalo’nun genetik evrimi, sitogenetik, alttürler, cins çeşitlemesi, beslenme ve metabolik özgüllük, çevresel stres faktörlerine uyarlanabilir cevap, refah, süt gereksinimi ve üretim, üreme ve embriyo teknolojileri, kriyoprezervasyon, sperm hücresi gibi geniş bir yelpazeyi kapsamaktadır. Cinsiyetlenme, somatik hücre klonlaması ve transgenezisi.

Bu kitapta sunulan ve gözden geçirilen bölümler, bu türün anlaşılmasına uzun yıllar süren araştırmaları adamış ünlü bilim adamlarının katkılarıyla ortaya çıkmış ve bu hayvan türüne özgü fizyolojik özellikleri anlamaya yönelik temel ve uygulamalı bilimdeki en son gelişmeleri vurgulamaktadır. .

Seçilen konuların derinliği, bu kitabı özellikle tüm akademik düzeylerdeki okuyucular için uygundur. Araştırmacılar, öğrenciler ve profesyoneller bu kitaba su aygırı yetiştirmek ve yetiştirmek için yararlı bir rehber bulacaktır.

Asya Mandası (Bubalus bubalis): Üretim ve Araştırma El kitabı Yazarı

Giorgio A. Presicce tarafından
Mart 2017

Dosya Türü:  PDF
Dosya Boyutu:  6.16 MB
Dosya Şifresi: vetrehberi.com
İndirme Linki: Hemen İndir

Exit mobile version