Arthropod Vector: Hastalık Transmisyonu Denetçisi, Cilt 2: Vektör Tükürük-Host Patojen Etkileşimleri

Arthropod Vector: Controller of Disease Transmission, Volume 2, Vector Saliva-Host-Pathogen Interactions

Arthropod Vector: Hastalık Transmisyonu Denetçisi, Cilt 2: Vektör Tükürük-Host Patojen Etkileşimleri

Arthropod Vector: Hastalık Transmisyonu Denetçisi, Cilt 2: Vektör Tükürük-Host Patojen Etkileşimleri

Arthropod Vector: Hastalık Transmisyonu Denetçisi, Cilt 2: Vektör Tükürük-Host Patojen Etkileşimleri, ilk olarak Artropod Vektörleri Üzerine ilgili bir Keystone Sempozyumu’nda ortaya çıkan konular üzerine kurulmuştur. Ayrı, ilgili Cilt 1: Hastalık İletim Denetçisi ile birlikte, bu çalışma, yeni kontrol önlemlerinin geliştirilmesi için bu ve ilgili kavramların ilerletilmesi için düzenleyici değerlendirmelere yol açan mantıklı bir konu geliştirme dizisi sunar.

Anaç ortamının simetrik üç teması, vektör bağışıklık savunması ve eklembacaklı tükürük modülasyonu, omurgalı konakçıya başarılı bir şekilde bulaşma ile sonuçlanan artropod içindeki vektör kaynaklı patojen gelişiminin tüm yönlerini içeren vektör yeterliliğinin belirleyicileri kavramının merkezinde yer almaktadır. .

Bu üç alan, günümüzde çok çeşitli artropod vektör türlerine yönelik anlayışımızı geliştiren önemli, artan içgörülerin hızlı bir şekilde elde edilmesi ile karakterize edilmektedir ve bu çalışma, bu temaları kapsamlı bir şekilde birleştiren ilk çalışmadır.

Okurluğu

Tıbbi ve veteriner entomologlar, vektör biyologları, parazitologlar, küresel halk sağlığı uzmanları, tıbbi ve veterinerlikle ilgili bulaşıcı hastalıklar araştırmacıları, tıbbi ve veterinerlik immünologları, biyoteknologlar, aşı geliştirme araştırmacıları, girişimciler ve hükümet düzenleyicileri, ortaya çıkan ve yeni hastalık kontrolü ile ilgili politikaların uygulanmasının zorluklarıyla yüzleşiyorlar. teknolojiler

Arthropod Vector: Hastalık Transmisyonu Denetçisi, Cilt 2: Vektör Tükürük-Host Patojen Etkileşimleri Yazarları

by Stephen Wikel, Serap Aksoy, George Dimopoulos
April 2017

Dosya Türü:  PDF
Dosya Boyutu:  8.26 MB
Dosya Şifresi: vetrehberi.com
İndirme Linki: Hemen İndir

Exit mobile version