Alaptid

Alaptid

Alaptid
Merhem – Deri Bakım Ürünü
Orjinal Dermatolojik
Sadece Hayvan Sağlığında Kullanılır

BİLEŞİMİ: Aktif madde: Alaptidum hesaplamaya göre kullanılır.

Yardımcı madde: Polisorbat 60 6.11 g, Setostearil alkol 7.00 g, Sıvı parafin 31.674 g, Propilen glikol 5.00 g, Metil parahidroksibenzoat 0.10 g, Propil parahidroksibenzoat 0.056 g,

Taşıt madde: Enjeksiyonlu su 100.00 g’a tamamlanır. Alaptid, 100 g madde içeriğindeki bileşenler ve miktarları yukarıda belirtildiği gibi olan bir veteriner merhemdir.

ÖZELLİKLERİ

Alaptid (spirosiklik sentetik olarak hazırlanan dipeptit) granülasyon dokusunun büyümesini uyarır, epitelizasyon işlemini ve yara iyileşme sürecini hızlandırmaya yardımcı olur.

Alaptid GÜVENLİDİR

Alaptid KULLANIM SAHASI

Tüm sıcakkanlı hayvanlarda kullanılır. Deride kesik, çatlak, apse, fistül ve trafik kazası gibi vakalardan sonra oluşan sıyrıklarda, kronik deri lezyonları, ısırık yaraları, termal yanıklar ve kış döneminde tuzlamalardan dolayı köpek ayak tabanlarında oluşan yanıklarda, Pyoderma (Deri dökülmesi), interdigital dermatitis (Ayak yaraları), Dekubit ülserleri (Yatak yaraları) gibi vakaların tedavisinde bölgenin kısa sürede rejenerasyonunu sağlamak için yardımcı ürün olarak kullanılır. Ayrıca Kastrasyon, Ovariohisterektomi, Kırık operasyonları vb. gibi postoperatif yara bakımında granülasyon dokusunu arttırarak iyileşme sürecini hızlandırır.

KULLANIM ŞEKLİ VE DOZU

Haricen deriye uygulanır. Merhemi yara bölgesine 2-3 mm’lik bir tabaka halinde uygulayınız; bir bandajla hafifçe sarınız ve rutin kontroller ile yara iyileşmesini desteklemek için gerekli süre boyunca yara bölgesinde kalmasını sağlayınız. Bandaj kullanımının gerekli olmadığı durumlarda, merhem gerekli olduğu kadar veya günde 2 kez uygulanır. Uygulama süresi, hasarlı bölgenin derecesine ve rejenerasyon durumuna bağlıdır. Normalde uygulama süresi 3-10 gün arasında değişir; uzun süredir tedavi edilmemiş vakalarda daha uzun sürmektedir.

Alaptid GENEL UYARILAR

Gıda malzemelerinden uzakta, çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza edilmelidir. Uygulamadan sonra eller yıkanmalıdır. Göze, kulağa, ağza ve buruna sürülmemelidir. Paket üzerinde belirtilen son kullanma tarihinden sonra ürünü kullanmayınız.

MUHAFAZA ŞARTLARI VE RAF ÖMRÜ

Raf ömrü üretim tarihinden itibaren 3 (üç) yıldır. İlk kullanımdan sonra 28 gün içinde kullanınız. Kendi ambalajı içinde, oda ısısında, ışıktan ve nemden uzakta muhafaza edilmelidir.

TİCARİ TAKDİM ŞEKLİ

Preparat vidalı kapak ve tek kullanımlık koruyucu folyo bulunan 20 gramlık laminar (çok katlı) tüplere doldurulur ve karton kutular içerisinde takdim edilir.

ETİKET ONAY TARİHİ: 18.11.2020

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI KAYIT TARİH VE NO: 18.11.2020-13/014

BİLDİRİM SAHİBİ: İntermed Ecza Deposu, İthalat, İhracat Ticaret ve Taahhüt Ltd. Şti. Sağlık 1 Sk. No: 32/4 Yenişehir Çankaya /ANKARA

ÜRETİM YERİ: Bioveta, a.s., Komenskeho 212/12, 683 23 Ivanovice na Hane, Çek Cumhuriyeti

Exit mobile version