ABC Köpek Eğitimine Yönelik Pratik Rehber

Köpek Eğitimine Yönelik Pratik Rehber i kitap mağazası veya evcil hayvan besleme mağazası ziyareti gerçekleştikçe, Köpek eğitimi hakkında düzinelerce kitap. Başlıkların çoğalmasıyla birlikte soru “Neden köpek eğitiminde başka bir kitap?” sorulması gerekiyor. Bu sorunun cevabı – veya daha doğrusu, – cevapları çeşitlidir. İlk, Birçok köpek eğitim kitabı, yaratmak isteyen eğitmenler tarafından yazılmıştır. kendileri için isim tanıma. Diğerleri meslektaşlarını etkilemek, Özellikle

ABC Köpek Eğitimine Yönelik Pratik Rehber

bu eğitmenler seminer veya konuşma yapmak isterse kariyer. O zaman eğitimden bıkıp umut vadedenler var. Yazarlar olarak yaşıyor. Herhangi birinin doğasında yanlış olan hiçbir şey yokken bu motifleri, sanırım ne birincil  lmalıyım özledim düşünüyorum Eğitim konusunda ciddi bir kitap yazan herkes için motive etmek için: Bu kitap öncelikle ve en önemlisi olan köpek sahipleri için yazılmalıdır. Evcillarını düzgün bir şekilde nasıl eğitirler hakkındaki cevapları arıyor. Benim tecrübelerime göre, köpek sahipleri insancıl ve bu işi. Bu kitap onlara ayrılmıştır. Ben yazmadım ABC Köpek Eğitimine Yönelik Pratik Rehber, diğer eğitmenlerle puan kazanmak, Ne de işimi kurmak için yazmadım. Bunun yerine şunu yazmıştım çünkü Bazı şeylerden dolayı çok tutkum var.
Kuzey Amerika’daki sığınma evi ve kurtarma organizasyonları barınaklardaki tüm köpeklerin en az% 60’ının orda olduğunu doğruluyor Tedavi edilmemiş davranış problemleri nedeniyle. Ayrıca, Birçok veteriner hekim, sığınma evlerinde milyonlarca köpek öldürülür her yıl. Bu, tedavi edilmemiş davranış problemlerini en büyük önlenebilir hale getirir Kuzey Amerika’daki köpeklerin ölüm nedenleri. Bu bir korkunç istatistik. Bir eğitimci olarak, benim için mantıklı gözüken bir eğitim işe yarayan yöntemlere dayalı mesaj, halkla paylaşılması gerektiği, ve bir kitaptan daha iyi bir yol mu var? Bu kitap herkes için değildir. Tarif ettiğim yöntemler ödülleri kullanmak için yoğun bir şekilde odaklanmışsın, gerçeği hakkında hiçbir kemik yapmam Bu düzeltme bazen eğitim sürecinde bir yere sahiptir.

ABC Practical Guide to Dog Training veterinary ebooks free download

Dosya Türü:  PDF
Dosya Boyutu:  6.35 MB
Dosya Şifresi: vetrehberi.com
İndirme Linki:  Hemen İndir

Exit mobile version