1. Uluslararası Türkiye Veteriner İç Hastalıkları Kongresi

1. Uluslararası Türkiye Veteriner İç Hastalıkları Kongresi

Değerli Meslektaşım,

I. Uluslararası Türkiye Veteriner İç Hastalıkları Kongresi’ni Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi önderliğinde 10-13 Ekim 2017 tarihlerinde Antalya’da düzenleyeceğiz. Turizm başkentinin büyüleyici güzelliği eşliğinde hep birlikte iyi bir kongre geçirmemiz en büyük dileğimizdir.
Saygılarımla,

1. Uluslararası Türkiye Veteriner İç Hastalıkları Kongresi

Bildiri Gönderme Kuralları

I. Uluslararası Türkiye Veteriner İç Hastalıkları Kongresi bildirileri, poster ve sözel bildiri olarak kabul edilecektir. Bildirilerin, Bilimsel Komite tarafından değerlendirmeye alınması için bildiri formunun sadece web sayfasından doldurularak yollanması gerekmektedir. Sözel bildiri özetleri Türkçe ve İngilizce hazırlanacaktır. Türkçe ve İngilizce başlık ile yazar isim ve adresleri de yer alacaktır. Sunum şekli olarak Sözel ya da Poster olarak seçilebilir. Ancak bilimsel program ve bildirinin içeriğine göre Bilimsel Komite bildirinin sunum şeklini değiştirebilir.
Bildiri son gönderim tarihi 01 Temmuz 2017’dir. Lütfen bildirilerinizi gönderirken sunum yapacak olan yazar kısmını dikkatli doldurunuz. Bildiri kabul mektupları en geç 31 Temmuz 2017 tarihinde sizlere e-posta ile gönderilecektir.Kabul edilen bildiriler, bilimsel programda ve bildiri kitabında yer alacaktır. Kabul edilen poster bildirilerde yazarlardan en az birinin; sözel bildirilerde sunumu yapacak kişinin kongre kayıt işlemlerini yaptırması zorunludur. Gönderilen bildirilerin üzerinde değişlik yapılamaz. Eğer bildirinizi gönderdikten sonra üzerinde değişiklik yapmak isterseniz kongre sekretaryası ile iletişim kurabilirsiniz.

Kongre Düzenleme Kurulu Adına
Prof. Dr. Şima ŞAHİNDURAN
Kurul Başkanı

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi
Veteriner Fakültesi,
İç Hastalıkları Anabilim Dalı
İstiklal Yerleşkesi 15030/BURDUR
+90 532 6571100
+90 248 213 2202

Exit mobile version